MOBILNE HIŠICE TINA

KAMP JAZINA TISNO, HRVAŠKA

Tisno je manjše mesto severozahodno od Šibenika na Hrvaškem, je slikovit kraj s številnimi manjšimi gosto poraščenimi zalivčki in lepimi peščenimi plažami, ter urejeno obalo.

Leži ob Murterskem kanalu, ki je tu globok le 1,7 m. En del naselja je na celinski obali na polotoku imenovanem Tišnjanski polotok, drugi del pa na zahodni obali otoka Murter. Oba dela povezuje 38 m dolg premični most, ki je dvakrat dnevno odprt za pomorski promet. Prijetno mediteransko podnebje s povprečnima, januarsko temperaturo 6,9ºC in julijsko temperaturo 24,8ºC daje kraju tudi pomemben turistični pomen.

Kamp Jazina se nahaja 2 km severno od kraja Tisno, nasproti otoka Murter. Kamp je razdeljen na dva dela: prvi gleda proti kopnem, drugi pa proti otoku Murter. V prvem delu je senca zelo dobra, v drugem delu pa je senca le delna.

V kampu Jazina bodo uživali ljubitelj mirnega dopusta ter tudi družine z otroki.

Osrednja plaža v kampu Jazina je dolga cca500 metrov in je deloma prodnata deloma betonirana. Na tej plaži so urejeni tuši. Na drugem delu kampa je plaža večinoma skalnata.

V kampu imajo trgovino, restavracijo s teraso in lokal. V kampu sta urejena dva sanitarna objekta ter igrišča za odbojko, biljard in mini golf, možna pa je tudi izposoja pedolinov.

 

POČITNISKE PRIKOLICE

KAMP JEZERA VILLAGE MURTER, HRVAŠKA

Murter- Uvala Jezera Lovišća

Otok Murter je največji otok na območju Šibenika, nahaja se v srednji Dalmaciji v področju vstopa na območje Kornatskega otočja.

Od kopnega ga deli ozek Murterski kanal, kopno in otok povezuje most, zato potovanja na Murter ne otežuje transfer s trajektom.

Otok Murter je privlačna točka za ljubitelje kolesarjenja, navtike, potapljanja in za vse, ki si želijo svoje počitnice preživeti v miru in v sožitju z naravo, saj večji del otoka pokrivajo nasadi oljk in fig ter borovih gozdov.

Otok Murter slovi po čudovitih zalivih in plažah. Le­­­-te skupaj s svojo okolico in z ostalimi ponudbami nudijo možnost aktivnega preživljanja počitnic. Na voljo so jadranje, potapljanje, tenis, jogging, kolesarjenje, balinanje, deskanje in najem plovil.

Kamp  Jezera Village se nahaja v borovem gozdu, ob lastnem zalivu v sklopu turističnega centra Jezera Village. Parcele imajo dobro senco in so opremljene z elektriko. Večina parcel je urejenih v terasah.

Imajo 5 sanitarnih objektov, ki so bili v zadnjih letih vsi prenovljeni, tako da so primerni tudi za invalide. Postavili so prostore za pomivanje posode, pralne stroje za pranje perila in prostor za kopanje psov.

Plaža je urejena ob peščenem zalivu, del plaže pa je betoniran. Ob tem delu plaže je urejena tudi manjša marina s privezi za čolne. Do kraja Tisno je urejena sprehajalna pot ob morju.

Športni center ima 4 teniška igrišča, ki so osvetljena, igrišča za namizni tenis in mini golf, organizirajo aerobiko v vodi in animacijo za otroke, imajo možnost izposoje koles. Za otroke je urejeno tudi manjše otroško igrišče.

AKTIVNOSTI

POŽIVITE VAŠ DOPUST Z AKTIVNOSTMI IN IZLETI

Izhodišče za nepozabne izlete

Kornati

Kornati so pravi raj za izlete in obiske. Oglejte si to lepoto narave in čistega morja.

 

Slapovi Krke

Prelepi kraji povezani z reko Krko in njeno lepoto. Prijetno boste presenečeni.

 

 

  • Jadranje na otoku se nahaja več marin, kjer lahko najamete jadrnico ali pa le gumenjak in se podate po morju.
  • Pohodništvo ali kolesarjenje odpravite se po poteh otoka in občudujte nasade oliv in fig, ki sta tradicionalni in glavni kulturi tamkajšnjih poljedelcev.
  • Poizkusite domače jedi odpravite se v katero od manjših lokalnih kantin in si privoščite jedi iz sveže ulovljenih rib, hobotnico v solati, kozarec domačega vina, poizkusite pa tudi domače olivno olje.
  • Potapljanje odpravite se raziskovat skrivnostni podvodni svet, sami v paru ali v spremstvu potapljaške šole.
  • Ribarjenje z ribiško palico ali pa le laksom poizkusite ujeti kakšno ribo in si jo specite za večerjo ob kozarcu dalmatinskega vina.